1-op-1

Je leven loopt niet zo soepel zoals jij dat graag wilt. Je wilt vooruit. In je werk, een relatie of op een ander vlak, maar op de een of andere manier lukt dat niet meer. Je wordt geremd door je eigen gedachten en (onbewuste) aannames. En dat frustreert, geeft onrust en veroorzaakt spanning.

 

Al ruim 25 jaar jaar begeleid ik mensen – en één ding weet ik zeker.

Jij, ik, iedereen: we zitten in het hetzelfde schuitje. We groeien op, we studeren, gaan werken en richten ons leven in. We doen ons best om het beste uit jezelf te halen, maar soms loopt het niet meer soepel.

 

Stel je daarom eens voor…

Dat je anders naar jezelf en je huidige omstandigheden leert kijken. Vrij en ontspannen in je leven kunt staan. Thuis, op je werk, waar dan ook. 

Kan dat?

Ja, als je oprecht naar jezelf wilt gaan kijken, dan breng ik je terug naar de essentie. Waar je inzicht krijgt en weer helderheid ervaart. De rust keert daarmee terug, en er komt een ander, mooier perspectief tevoorschijn. Waardoor je andere, betere keuzes kunt maken die je vooruit brengen.

Anderen over mij

"De wandelingen met Gerrit zijn fantastisch. Het is ontspannen, open maar kan ook confronterend of pijnlijk zijn. Het mag allemaal, want de basis die Gerrit legt is vertrouwen.
Daar komt ook zijn kracht vandaan. Gerrit weet vertrouwen te smeden. Hij is een vakman. Gemaakt voor het coach-zijn. In de eerste kennismaking voelde ik mij al ‘doorgrond’. Gerrit lijkt mensen te lezen. Vaak heeft hij sneller door wat er speelt, dan ikzelf. Dat geeft hij je op een heldere en mooie manier terug, waardoor het echt van betekenis is.
De grootste verandering is dat ik veel meer rust ervaar. Ik voel mij scherper en zekerder. Het voelt fijn dat ik nu de tools heb om met lastigere situaties om te gaan."

Tamara, projectleider

"Gerrit is een sparringspartner die (je) goed aanvoelt. Hij luistert respectvol, spiegelt direct en geeft nieuwe inzichten. Ik heb inmiddels ervaren wat een energie, kracht, vrijheid en ruimte dat geeft."

Ted, director business development

"Gerrit weet adequaat en vlot de essentie van dingen bloot te leggen. Zijn heldere werkwijze en fijne wijze van begeleiden zorgde ervoor dat ik met wijsheid mijn weg kan vervolgen."

David, directeur marketing & verkoop

Contact

Wil je meer weten?

Jij kiest.

Contact

Wil je meer weten?

Jij kiest.