Gerrit van der Heide

 

Gespreksgenoot. Voor een nieuw perspectief die rust en helderheid geeft

 

Gerrit van der Heide

Gespreksgenoot. Voor een nieuw perspectief dat rust en helderheid geeft

Soms loopt het gewoon even niet

Soms heb je het gevoel dat je vastzit. In je persoonlijk leven, met je bedrijf, in je team. De energie stroomt niet en je wilt een beweging vooruit maken, maar je weet niet hoe. Alsof de bewegwijzering ontbreekt.

Dan is het goed om een gespreksgenoot te hebben. Iemand die rust creëert, helderheid biedt en een nieuw perspectief op de werkelijkheid geeft. Zodat de weg zich als vanzelf ontvouwt.

Mijn naam is
Gerrit van der Heide

Ik ben gespreksgenoot, een reisgenoot. Diegene die jou de echte vragen stelt, die je naar binnen laat kijken. Zodat er positieve energie door jou heen stroomt.

Ik werk 1-op-1 en met teams. Daarbij laat ik mij niet beperken door modellen. Modellen worden snel een doel op zich. Je bent blauw. Of groen. Maar daar gaat het niet om.

Waar het wel om gaat, is dat je je bewust wordt van je eigen patronen. Daarom stel ik vragen. Vragen die een ander je niet stelt. Alle ruis van de lijn, zodat de kern van waaruit je keuzes maakt zichtbaar wordt.

Ik maak de weg vrij, laat je in beweging komen en toon je een ander perspectief op je eigen werkelijkheid. Voor rust en helderheid.

Dit is hoe ik kan helpen

1-op-1

Je leven loopt niet zo soepel zoals jij dat graag wilt. Je wilt vooruit. In je werk, een relatie of op een ander vlak, maar op de een of andere manier lukt dat niet meer. Je wordt geremd door je eigen gedachten en (onbewuste) aannames.

Meer over 1-op-1

Team

Doelen niet bereiken. Niet goed op koers liggen. Geen gezamenlijke focus. Irritaties in het team. Wanneer een team niet functioneert, verlies je energie op alle fronten,  Hoe zou het zijn als er weer rust en samenhang is?

Meer over teams

Spreken

De boel wakker schudden. Zo simpel is het. Daar kun je me voor bellen. Resetten. Vertellen waar het om draait. Hoe gevangen we zitten. Waarom we klagen, en wat we daarmee over onszelf zeggen.

Meer over spreken

Dit zeggen anderen over mijn werk

Gerrit is een sparringspartner die (je) goed aanvoelt. Hij luistert respectvol, spiegelt direct en geeft nieuwe inzichten. Ik heb inmiddels ervaren wat een energie, kracht, vrijheid en ruimte dat geeft.

Ted, director business development

 

Ik ben aangenaam verrast. Gerrit heeft een scherpe blik en komt tot de essentie. Daar waar onderlinge samenwerking vast liep op oude gewoontes is hij in staat geweest op respectvolle wijze weer ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën. Voor ons als vakgroep en voor mij als professional heeft hij zaken weer in perspectief geplaatst. Helder begeleiding die ik als zorgprofessional als buitengewoon nuttig heb ervaren. Ook als mens prettig in omgang. Erg tevreden. 

Vincent, vakgroepvoorzitter medisch specialisten

 

Op boeiende wijze weet Gerrit zijn publiek op een andere manier naar zichzelf te laten kijken, Met aansprekende voorbeelden en eenvoudige, doch dieper liggende vragen maakt Gerrit veel los. Het zette de aanwezigen tot nadenken. 

Bert, (verander) management

 

Lees meer reacties