Gerrit van der Heide

De coach die zichzelf geen coach noemt.
Voor rust, helderheid & perspectief

 

Kiezen…. hoe bedoel je?

Gerrit van der Heide

De coach die zichzelf geen coach noemt.
Voor rust, helderheid & perspectief

 

Kiezen…. hoe bedoel je?

Simpel: waarvoor kies jij in je leven? Kies je voor leven vanuit vertrouwen? Want alleen dan laat je de dingen los die jou belemmeren: de gejaagdheid, de onrust in je hoofd, het piekeren, de stress, het zorgen maken. Omdat je er genoeg van hebt alles graag onder controle te houden, of omdat je te vaak kiest voor veiligheid.

Laat jij je leiden door omstandigheden? Of kies je ervoor leiding te geven aan de omstandigheden? 

Ben jij bereid om te kiezen? 

Het leven biedt je altijd keuzes.

Ook al denk je wellicht dat je geen keuze hebt, omdat je opgesloten zit in de omstandigheden of gevangen in routines. Die belemmeren je vooruitgang en brengen je verder weg van waar het daadwerkelijk om gaat in het leven: dicht bij jezelf zijn, in alle omstandigheden, en daarvoor durven kiezen. Dat geeft je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en maakt ons leven waardevol.

Je hebt altijd een keuze.

En als je wilt kiezen voor rust, helderheid en perspectief in je leven, kan ik je helpen.

Over Gerrit van der Heide

Mensen noemen mij een coach. Maar ik ben anders dan een coach. Ik ben je gespreksgenoot, je reisgenoot, diegene die je de echte vragen stelt, diegene die je verder en naar binnen laat kijken.

Voor sociaal aangepaste of politiek-correcte antwoorden moet je niet bij mij zijn. Ik ben recht door zee, omdat ik hou van waar het daadwerkelijkheid om gaat. Alle ruis van de lijn halen, zodat de kern van waaruit je keuzes maakt zichtbaar wordt.

Vanaf het eerste moment geef ik je vertrouwen, dat voel je. Dit is mijn kracht; open en confronterend. Ik laat je in beweging komen en toon je een ander perspectief op je eigen werkelijkheid.

Wat doe ik voor jou?

Ik maak de weg vrij, zodat er (weer) positieve energie door jou heen stroomt. Ik help jou de blokkades te verwijderen, om helderheid, perspectief en rust vrij baan te geven.

Vind je dat vaag? Heb je je weleens heel rustig en helder gevoeld? En zou het misschien mooi zijn als je dat gevoel vaker hebt?

Dat is niet vaag. Dat is heel concreet. En dat is wat jij gaat bereiken.

Hoe werk ik?

Ik laat me niet beperken door modellen. Daar doe je de werkelijkheid tekort mee. Modellen worden snel een doel op zich. Je bent blauw. Of groen. Maar daar gaat het niet om.

Waar het wel om gaat?

Dat jij je bewust wordt van je eigen patronen. Daarom stel ik vragen. Ik breng je naar je gevoel, ik confronteer, ik breng je in beweging, ik nodig je uit. Zodat je andere, betere keuzes leert maken. Keuzes die je rust, helderheid en een mooier perspectief geven.

Is een samenwerking wat voor jou?

Dat hangt ervan af. Als jij de bereidheid hebt om in alle oprechtheid naar jezelf te kijken, ben ik bereid om je te helpen rust, helderheid en perspectief in je leven te creëren.

1-op-1

Je leven loopt niet zo soepel zoals jij dat graag wilt. Je wilt vooruit. In je werk, een relatie of op een ander vlak, maar op de een of andere manier lukt dat niet meer. Je wordt geremd door je eigen gedachten en (onbewuste) aannames.

Meer over 1-op-1

Team

Ineffectief werken. Niet goed op koers liggen. Volop irritaties. De sfeer is ruzie-achtig. Iedereen doet maar wat. Hoe zou het zijn als er weer rust en samenhang is? Als iedereen met plezier samenwerkt?

Meer over teams

Spreken

De boel wakker schudden. Zo simpel is het. Daar kun je me voor bellen. Resetten. Vertellen waar het om draait. Hoe gevangen we zitten. Waarom we klagen, en wat we daarmee over onszelf zeggen.

Meer over spreken

Contact

Wil je meer weten?

Jij kiest.

Contact

Wil je meer weten?

Jij kiest.