Geeft je persoonlijke vrijheid terug

Terug naar je kern

Terug naar je kern

Als mens kom je onbevangen ter wereld. Door opvoeding, scholing, werk, relaties en andere omstandigheden word je beïnvloed. Hierdoor creëer je je eigen aannames en overtuigingen. Je kunt gevangen raken in je eigen werkelijkheid. Dat kan stress en spanning veroorzaken.

Terug naar je kern – geeft jou je persoonlijke vrijheid terug. Via een route waarin jij jezelf vrijmaakt van die niet helpende aannames en overtuigingen.

De ‘terug naar je kern-route’ stelt je in staat je stressvolle gedachten en onbewuste aannames op te sporen, om ze vervolgens los te laten. Rust, ontspanning en vertrouwen zijn het resultaat. Deze weg laat je weer leven vanuit jouw kern.

Ik laat je ervaren hoe je die persoonlijke vrijheid bereikt. Gewoon, met duidelijke stappen die je in je dagelijkse leven kunt toepassen. 

Ik bied je drie wegen:

De drie mogelijkheden hebben in de basis dezelfde opbouw en structuur. In 5 -gesprekken, 5 -cursusdelen of 5 e-learning blokken breng ik je ‘terug naar je kern’. Aan jou de keus om te beslissen welke van de drie opties jij het beste bij jezelf vindt passen.

Wandeling

We gaan rustig wandelend in de natuur, in gesprek. Videobellen behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden. Of wellicht een combinatie van beide.

Online

Met een kleine groep deelnemers aan de slag. Op een vast wekelijks moment, ontmoeten wij elkaar in jouw vertrouwde omgeving.

E-learning

Deze e-learning cursus geeft je de mogelijkheid om op elk moment in je eigen tijd te starten en het je eigen te maken.

In een paar 'terug naar je kern' sessies wist Gerrit mijn weerstand in het loslaten van mijn denkpatronen om te zetten naar vrij denken, voelen en doen. Ik heb weer perspectief en context. 

Dank je, Gerrit, dat je mij weer terug hebt weten te brengen naar mijn kern. Je hebt van mij weer een blij en vrij mens gemaakt.

Annemiek, bid manager

Gerrit is een sparringspartner die (je) goed aanvoelt. Hij luistert respectvol, spiegelt direct en geeft nieuwe inzichten. Ik heb inmiddels ervaren wat een energie, kracht, vrijheid en ruimte dat geeft.

Ted, director business development

Gerrit weet vertrouwen te smeden. Hij is een vakman. Gemaakt voor het coach-zijn. In de eerste kennismaking voelde ik mij al ‘doorgrond’. Gerrit lijkt mensen te lezen. Dat geeft hij op een heldere en mooie manier terug, waardoor het echt van betekenis is.

Tamara, projectleider

Ik zat vast in mijn denkpatronen en had het gevoel niet alles eruit te halen wat erin zit. Gerrit heeft de gave om je echt te zien en te horen, verbaal én non-verbaal. Met vragen stellen, oefeningen en opdrachten heeft Gerrit mij geholpen om meer vrijheid te ervaren in mijn denken en daardoor ook in mijn doen en laten. 

Mark, docent

Nu, een aantal weken nadat ik met jou de 'terug naar je kern' fases heb doorlopen veranderen er dingen. Ik ben geestelijk vrijer geworden…..tenminste zo noem ik het.  En tot mijn verbazing zijn er allerlei mooie ontwikkelingen.

Inge, administratie

In deze maatschappij van verwachtingen ben ik zover van de basis af geraakt, dat het kompas wat elk mens die van binnen heeft voor mij onzichtbaar was geworden. Jouw vasthoudendheid weer te bewegen het kompas vast te pakken en te voelen, maken dat ik weer helder zicht heb.

Chris, vestigingsleider

Over mij

Na twee ingrijpende gebeurtenissen (burn-out en overlijden dochter) besloot ik om mezelf vrij te maken van gedachten, overtuigingen en aannames die mij in het herstel en bij de verwerking blokkeerden. Dit besluit heeft mij langs diverse zienswijzen in binnen- en buitenland gebracht. De inzichten die ik daarmee heb opgedaan, stellen mij in staat om mijzelf vrij te maken. En de vrijheid te ervaren. 

Met dit als basis ben ik mij verder gaan ontwikkelen als mens, maar ook als coach en gesprekspartner. Dit heeft geresulteerd in een visie over hoe wij onszelf kunnen losmaken van alles wat ons niet helpt en dus niet blij maakt.

Als jij mij ontmoet, zul je een ontspannen mens ervaren met een open en vrolijke houding die met jou vlot tot de kern komt.

 Contact

Ik nodig je uit om ook jouw persoonlijke vrijheid te ervaren. Als jij zover bent dat jij jezelf ook een meer stress- en spanningsvrij leven gunt, neem dan contact met me op.

 Contact

Ik nodig je uit om ook jouw persoonlijke vrijheid te ervaren. Als jij zover bent dat jij jezelf ook een meer stress- en spanningsvrij leven gunt, neem dan contact met me op.