Terug naar je kern

 

Geeft je persoonlijke vrijheid terug

 

 

Gerrit van der Heide

Gespreksgenoot. Voor een nieuw perspectief dat rust en helderheid geeft

Terug naar je kern

Als mens kom je onbevangen ter wereld. Door opvoeding, scholing, werk, relaties en andere omstandigheden word je beïnvloed. Hierdoor creëer je je eigen aannames en overtuigingen. Je kunt gevangen raken in je eigen werkelijkheid. Dat kan stress en spanning veroorzaken.

Terug naar je kern – dat geeft jou je persoonlijke vrijheid terug. Via een route waarin jij jezelf vrijmaakt van die niet helpende aannames en overtuigingen.

De ‘terug naar je kern-route’ stelt je in staat je stressvolle gedachten en onbewuste aannames op te sporen, om ze vervolgens los te laten. Rust, ontspanning en vertrouwen zijn het resultaat. Deze weg laat je weer leven vanuit jouw kern.

Ik laat je ervaren hoe je die persoonlijke vrijheid bereikt. Gewoon, met duidelijke stappen die je in je dagelijkse leven kunt toepassen. 

 

Gerrit is een sparringspartner die (je) goed aanvoelt. Hij luistert respectvol, spiegelt direct en geeft nieuwe inzichten. Ik heb inmiddels ervaren wat een energie, kracht, vrijheid en ruimte dat geeft.

Ted, director business development

Ik bied je drie wegen: 

Wandeling

We gaan rustig wandelen in de natuur.

 

Online

In je vertrouwde omgeving zonder reistijd.

 

Combinatie

Het mooie van beide.

 

Over mij

Na twee ingrijpende gebeurtenissen (burn-out en overlijden dochter) besloot ik om mezelf vrij te maken van gedachten, overtuigingen en aannames die mij in het herstel en bij de verwerking blokkeerden. Dit besluit heeft mij langs diverse zienswijzen in binnen- en buitenland gebracht. De inzichten die ik daarmee heb opgedaan, stellen mij in staat om mijzelf vrij te maken. En de vrijheid te ervaren. 

Met dit als basis ben ik mij verder gaan ontwikkelen als mens, maar ook als coach en gesprekspartner. Dit heeft geresulteerd in een visie over hoe wij onszelf kunnen losmaken van alles wat ons niet helpt en dus niet blij maakt.

Als jij mij ontmoet, zul je een ontspannen mens ervaren met een open en vrolijke houding die met jou vlot tot de kern komt.

 

 

Ik nodig je uit om ook jouw persoonlijke vrijheid te ervaren. Als jij zover bent dat jij jezelf ook een meer stress- en spanningsvrij leven gunt, neem dan contact met me op.