Ik voer geen gesprekken

Ik creëer nieuw perspectief

Al ruim 25 jaar coach ik mensen - en weet ik één ding zeker.

Jij, ik, iedereen: we zitten in hetzelfde schuitje. We groeien op, we studeren, gaan werken en richten ons leven in.

We doen ons best om het beste eruit te halen. We zijn daar zo druk mee, dat wij soms verdwalen. In vastgeroeste patronen en hardnekkige overtuigingen over onszelf en de wereld om ons heen.

Lees verder

Het zorgt voor een hoop ballast.

Vaak zonder het te merken staan wij onszelf in de weg. We willen vooruit, als mens of als professional, maar op de een of andere manier lukt het niet. We worden gedwarsboomd door onze eigen gedachten en onbewuste aannames.

Stel je daarom eens voor…

Dat je anders naar jezelf en je omstandigheden leert kijken. Dat het worstelen met jezelf en omstandigheden om je heen stopt. Je gewoon vrij van ballast bent. Op je werk, thuis, waar dan ook.

Het draait om inzicht, niet om inzet. Als vragensteller, coach en consultant help ik mensen om anders naar zichzelf en de omstandigheden te kijken. Zodat er een nieuw perspectief ontstaat en leven en werken succesvoller wordt en meer ontspannen.

Inklappen

Wat zeggen klanten

Gerrit beheerst de kunst van het vragen stellen. Daarmee doorgrondt hij mensen snel, en weet hij overzicht te creëren. Hij is helder en direct, sturend waar nodig en reikt goede handvatten aan. Hij creëert een veilige sfeer waarin je je durft uit te spreken. Hij was een katalysator voor de professionalisering van onze vakgroep.

Medisch specialisten

Blogs

LAPTOP

Wat is er gebeurd?

Veel mensen komen op een punt in hun leven, waarop ze zich afvragen:
Wat is er gebeurd?

Lees meer

Bril

’t Is maar net hoe je kijkt

En… Hoe je waarschijnlijk geleerd hebt om te kijken. Maar stel nou eens…

Lees meer

Plant

Is dat echt zo…?

Vroeg ik aan de directrice van een instelling.
Onlangs sprak ik met deze vrouw o.a. over veranderingen.

Lees meer

Wat zeggen klanten

Het is verrassend te ervaren hoe Gerrit in staat is om in zeer korte tijd mensen te helpen. De effectiviteit is verbluffend en dat is voor mij - als leidinggevende- het voornaamste doel.

Myrna, afdelingshoofd 

Zin om vooruit te gaan?

Bel of mail gerust.