Wat anderen zeggen

Je vind hier geen foto’s en achternamen bij de citaten. Integriteit en vertrouwen vind ik namelijk belangrijk. Wat ik wel wil delen, is wat mijn klanten over mij en mijn werk zeggen. Ik ben er trots op wat ik aan hun leven heb mogen toevoegen.

Wat anderen zeggen

Je vind hier geen foto’s en achternamen bij de citaten. Integriteit en vertrouwen vind ik namelijk belangrijk. Wat ik wel wil delen, is wat mijn klanten over mij en mijn werk zeggen. Ik ben er trots op wat ik aan hun leven heb mogen toevoegen.

Na een moeilijke periode te hebben doorgemaakt zat ik compleet vast. De fijne wandelingen met Gerrit gaven mij weer rust, zelfvertrouwen en houvast. 

Gerrit leerde mij, op een fijne, maar vooral ook op een eenvoudige manier hoe ik mijzelf weer kon vrijmaken van die patronen en gedachten waarin ik mijzelf in opgesloten had.  

Dank je wel!

Jacob, bedrijfsleider

Rust, ruimte en vrij(heid) van vastgeroeste denkpatronen, wat een feest om dat weer te mogen ervaren.! 

In een paar 'terug naar je kern' sessies wist Gerrit mijn weerstand in het loslaten van mijn denkpatronen om te zetten naar vrij denken, voelen en doen. Ik heb weer perspectief en context, 

Dank je, Gerrit, dat je mij weer terug hebt weten te brengen naar mijn kern. Je hebt van mij weer een blij en vrij mens gemaakt.

Annemiek, bid manager

Toen ik persoonlijk en als professional was vastgelopen heb ik het geluk gehad Gerrit tegen te komen.

De wandelingen waren mijn rots in de branding. Stap voor stap heeft Gerrit mij weer op het spoor gekregen. Ik voelde na elke wandeling mijn lichamelijke klachten minder werden en mijn geest ruimer en krachtiger.

Altijd een heldere blik en de gave om soepel en natuurlijk de kern boven te krijgen. Dat heb ik bij Gerrit als zeer prettig ervaren. Een fijne, oprechte vertrouwensband.

Theo, planner

Ik zat vast in mijn eigen aannames die ik vanuit het verleden met mij meedroeg. Deze aannames die ik als waarheid zag heb ik door jouw inzichten en tools weten om te buigen. 

Voel mij vrijer en heb meer ruimte in mijn hoofd om mijzelf te zijn.

Afke, adviseur

Ik zat vast in mijn denkpatronen en had het gevoel niet alles eruit te halen wat erin zit. Gerrit heeft de gave om je echt te zien en te horen, verbaal én non-verbaal. Met vragen stellen, oefeningen en opdrachten heeft Gerrit mij geholpen om meer vrijheid te ervaren in mijn denken en daardoor ook in mijn doen en laten. 

Mark, docent

Nu, een aantal weken nadat ik met jou de 'terug naar je kern' fases heb doorlopen veranderen er dingen. Ik ben geestelijk vrijer geworden…..tenminste zo noem ik het.  En tot mijn verbazing zijn er allerlei mooie ontwikkelingen. Prive, maar ook op mijn werk. Ik word bijvoorbeeld meer gewaardeerd. Er wordt naar mij geluisterd. Mensen met een negatieve inslag zoeken hun weg elders en de positief denkende mensen sluiten aan. Heerlijk! Ik ervaar ook een rust in mijzelf die ik nooit eerder ervaren heb. Wat heerlijk om zo te zijn. Kortom: Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. 

Inge, administratie

Gerrit is een sparringspartner die (je) goed aanvoelt. Hij luistert respectvol, spiegelt direct en geeft nieuwe inzichten. Ik heb inmiddels ervaren wat een energie, kracht, vrijheid en ruimte dat geeft.

Ted, director business development

Door de gesprekken met Gerrit ben ik weer bij mijn gevoel gekomen. Ik word nu niet meer gedomineerd door al het denken. Ik heb de balans gevonden en voel mij daardoor veel relaxter.

Ik heb de gesprekken met Gerrit als open ervaren. Hij komt snel tot de kern, waardoor ik vlot zicht op mijzelf kreeg.

Thx!

Edith, manager

Ik ben een ruim een half jaar tevergeefs op zoek geweest naar de grip op mijn gedachten en bijbehorende gezondheidsklachten. Na een aantal verhelderende gesprekken met Gerrit eindelijk de vinger op de zere plek weten te leggen. Op een vrij eenvoudige manier tot de kern doorgedrongen. Tot inzichten gekomen die zorgen dat ik weer zin in de toekomst heb! 

Bedankt!

Annie

Als ondernemer had ik tijdens mijn werk een gejaagdheid ontwikkeld. Deze voortdurende haast ervoer ik ook in de vrije tijd terwijl daar geen enkele reden voor was. Dit zorgde voor spanningen in mijn omgeving. Gerrit leerde mij om anders om te gaan met mijn voortdurende haast op een heldere wijze die mij bijzonder aansprak.

Het voelde als sparren met een collega ondernemer.

Andries, ondernemer.

Gerrit is erg goed in het doorgronden van mensen. Hij heeft bij mij in korte tijd de vinger op de zere plek weten te leggen terwijl ik voornemens was om mijzelf niet bloot te geven. Gerrit heeft mij vervolgens overtuigd van het belang om met pijnpunten uit het verleden aan de slag te gaan. In onze sessies heeft hij mij geleerd hoe om te gaan met deze pijnpunten waardoor de scherpe kanten er van af zijn. Hierdoor kan ik beter bij mijn gevoel en ben ik meer open gaan functioneren.

Marieke, medisch specialist.

Daar waar ik als medisch specialist heb geleerd mijn eigen boontjes te doppen stond ik enigszins sceptisch tegenover coaching. Ik ben aangenaam verrast. Gerrit heeft een scherpe blik en komt tot de essentie. Daar waar onderlinge samenwerking vast liep op oude gewoontes is hij in staat geweest op respectvolle wijze weer ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën. Voor ons als vakgroep en voor mij als professional heeft hij zaken weer in perspectief geplaatst. Een belangrijke voorwaarde voor duurzame samenwerking, realiseer ik mij nu. Heldere begeleiding die ik als zorgprofessional als buitengewoon nuttig heb ervaren. Ook als mens prettig in de omgang. Erg tevreden.

Vincent, vakgroepvoorzitter medisch specialisten.

Wat’n bewustwording!

Wat ik geleerd heb is niet langer onzeker te zijn over mijzelf, te waarderen wat ik heb en bovenal ‘t loslaten van mijn zelfbedachte negatieve toekomstbeelden. (die toch nooit kloppen)

Ineke, manager.

In deze maatschappij van verwachtingen ben ik zover van de basis af geraakt, dat het kompas wat elk mens diep van binnen heeft voor mij onzichtbaar was geworden. Jouw vasthoudendheid weer te bewegen het kompas vast te pakken en te voelen, maken dat ik weer helder zicht heb.

Chris, vestigingsleider

In een kort kennismakingsgesprek wist Gerrit mij al snel te doorgronden. Conflicterende emoties, belangen en energieën pikte hij er haarfijn uit. Daarna hebben wij in meerdere wandelingen de verdieping gezocht. Hij stelde vragen, gaf uitleg en liet mij in een veilige omgeving oefenen. Zijn hond die ons vaak vergezelde illustreerde vaak prachtig hoe interacties werken. Ik voel mij met dank aan deze wandelingen lichter en ben gegroeid.

Ninke, medisch specialist.

Gerrit heeft tot volle tevredenheid van management en stafbestuur (ziekenhuis), zowel vakgroepen medisch specialisten alsook medisch specialisten individueel, gecoacht en geadviseerd.

David, medisch manager.

De wandelingen met Gerrit zijn fantastisch. Het is ontspannen, open maar kan ook confronterend of pijnlijk zijn. Het mag allemaal, want de basis die Gerrit legt is vertrouwen.

Daar komt ook zijn kracht vandaan. Gerrit weet vertrouwen te smeden. Hij is een vakman. Gemaakt voor het coach-zijn. In de eerste kennismaking voelde ik mij al ‘doorgrond’. Gerrit lijkt mensen te lezen. Vaak heeft hij sneller door wat er speelt, dan ikzelf. Dat geeft hij je op een heldere en mooie manier terug, waardoor het echt van betekenis is.

De grootste verandering is dat ik veel meer rust ervaar. Ik voel mij scherper en zekerder. Het voelt fijn dat ik nu de tools heb om met lastigere situaties om te gaan.

Tamara, projectleider.

Daar waar je zelf even vastloopt in een emotie of vast stramien geeft Gerrit je de tools om tot de juiste essentie of inzicht te komen. Dat geeft rust en vertrouwen waardoor er wegen geopend of heropend worden.

In de openhartige gesprekken kwam ik stapsgewijs naar de waardes en kern die voor mij belangrijk zijn. Het inzien van de keuzes die je hebt en het bewustzijn van de keuze die je maakt of niet….

Bedankt voor het bieden van een nieuw perspectief en meer eigenwaarde.

Peter , directeur

De gesprekken met Gerrit zijn open en hij komt snel tot de kern. Met als resultaat dat ik nu veel relaxter ben en beter bij mijn gevoel kan komen. 

Bedankt Gerrit!

Edith, unitleider

Gerrit heb ik ervaren als iemand met duidelijke visie. Zijn plezierige en confronterende manier van werken heb ik als een bijzondere bijdrage mogen ervaren in mijn dagelijks werk. Sta weer als een rots in de branding.

Charles, directeur.

Na een paar hectische jaren met ingrijpende gebeurtenissen was ik voor mijn gevoel de grip op mijn leven kwijt. Tijdens wandelingen heeft Gerrit mij de inzichten gegeven en tools aangeboden waarmee ik de regie op mijn eigen leven terug heb gekregen. Ik laat mij  niet meer lijden door angsten uit het verleden of voor de toekomst. Ik leef nu en heb weer de rust, ruimte en vrijheid om het leven weer volop te pakken. 

Gerrit is een zeer prettig mens met een geweldige dosis humor.

Joke, IT beheerder

Rust en weer dicht bij mijzelf.

Erwin, accountmanager

Voor het eerst in mijn leven kan ik met behulp van praktische handreikingen aan de slag met mijn angsten en gevoelens. Ik heb Gerrit ervaren als een intuïtieve man die snel tot de kern komt.

Petra, juridisch medewerkster.

Gerrit beheerst de kunst van het vragen stellen. Daarmee doorgrondt hij mensen snel, en weet hij overzicht te creëren. Hij is helder en direct, sturend waar nodig en reikt goede handvatten aan. Hij creëert een veilige sfeer waarin je je durft uit te spreken. Hij was een katalysator voor de professionalisering van onze vakgroep.

Vakgroep medisch specialisten.

In no-time weet Gerrit de essentie te benoemen waarin ik vastloop. Waar ik al tijden mee worstel creëert hij binnen een paar minuten helderheid. Gerrit is begiftigd met een mooie gave. Thx.

 Jessie, coach

Gerrit weet je in korte tijd terug te brengen naar je eigen authtentieke kracht. Door zijn heldere en duidelijke analyse ben ik staat geweest mijn blokkades los te laten die de ontplooiing van mijn kwaliteiten belemmerden. Naast dat ik beter functioneer, profiteert mijn omgeving ook duidelijk van de positieve verandering.

Dick, manager.

Gerrit heeft de fijne gave om vanaf de eerste stappen vertrouwen te creëren. De wandelingen met hem waren letterlijk en figuurlijk in weer en wind én zonneschijn! Door zijn lessen herken ik en vertrouw ik nu weer mijn gevoel en kan ik vastgeroeste gedachtengangen loslaten. En dat geeft rust en ruimte!

 Esther, projectleider

Eén gesprek met Gerrit kan al voldoende zijn om meer vrolijkheid en zelfvertrouwen te ervaren. Hij weet binnen no time belemmerende overtuigingen bij je weg te halen. Vaak lost het probleem wat je ervaart zichzelf op, doordag hij je laat inzien dat er geen probleem was. Resultaat? Je gaat meer daadkracht en eigenwaarde ervaren, waar je de volgende stap kan maken in je werk en leven.

Eddy, zelfstandig consultant

Het sparren met Gerrit is indrukwekkend. Het zo snel tot de kern kunnen komen is voor mij zeer inspirerend.  Zo simpel als hij een oplossing inzichtelijk kan maken... Hij bewijst zichzelf op een onvergetelijke manier!

Clarice, directeur | aandeelhouder

De inzichten van Gerrit zijn onvergetelijk. Zoveel geleerd over mijzelf in zo'n korte tijd. Bijzonder om te ervaren is hoe Gerrit in korte tijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

Voel mij nu vrijer. En ervaar weer rust in mijn hoofd.

 Romke, planner

De eenvoud en helderheid waarmee Gerrit weet door te dringen tot de kern van een probleem is opmerkelijk. Zijn verfrissende wijze waarop hij tegen zaken aankijkt inspireert je om ingesleten (denk) patronen zodanig te veranderen, dat nieuwe kansen ontstaan.

Janny, human resource manager

De laatste tijd mis ik focus en laat ik me leiden door de drukte van de dag. Tijdens een wandeling in mijn woonplaats Den Haag brengt Gerrit de focus terug.  Hij neemt de tijd om zaken tot je door te laten dringen. Zijn doortastendheid maakt dat ik aan het einde van de gesprek het overzicht weer terug hebt, en mijn keuzes hierin kan maken. 

Ronald, adviseur.

De verhelderende en verfrissende gesprekken met Gerrit hebben mij dichter bij mijzelf gebracht. Zijn inzichten hebben mij wakker gemaakt. Rust en vertrouwen in mijzelf, is wat ik nu als mens en leidinggevende ervaar.

Jacquelien, production supervisor.  

Vanaf het begin heb ik genoten van de wandelingen met Gerrit. De rust die de natuur met zich meebrengt zorgt direct voor openheid in het gesprek. Gerrit heeft me laten zien dat het loont om jezelf te openen naar anderen. Dat er betere manieren zijn dan “regels” om mensen in beweging en in de juiste richting te krijgen. Juist doordat ik meer afstand neem van mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik beter in staat om de diepte in te gaan. Daarbij verrast Gerrit steeds met meer verdieping. Als je denkt dat je er bent, is er nog meer….

 Mark, manager operations

Gerrit wijst je rustig en helder de weg naar je persoonlijke vrijheid. Zijn inzichten en methodiek zijn eenvoudig toe te passen. Wel een kwestie van oefenen en herhalen. 

Nienke

Met Gerrit tijdens het wandelen gekomen tot een aantal verfrissende inzichten. Tijdens deze interactieve wandelingen heb ik meer van mijzelf ontdekt om leuker En effectiever te functioneren. Heel inspirerend en stimulerend. Keuzes leren maken, 'oude' gewoontes loslaten en daardoor vrijer geworden in denken en doen.

Dank je voor de mooie cadeau.

Ronald, medisch specialist

Ik kijk met veel plezier terug naar de leerzame gesprekken met Gerrit. Hij heeft me geleerd anders naar gebeurtenissen te kijken en vooral te kijken naar jezelf.

Dat heeft me veel gebracht. Gerrit bedankt daarvoor. “

Gerrit, manager engineering

Wij (UCC Coffee) werken al geruime tijd samen met Gerrit. Bij vraagstukken over leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerken ondersteunt Gerrit onze mensen in hun groeiproces. Zijn no-nonsens aanpak, inlevingsvermogen en onderzoekende houding maken dat Gerrit geregeld bij ons over de vloer komt.

Han, hoofd HRM

Daar waar mijn verstand eerst de overhand had, ben ik door de inzichten die ik van Gerrit heb gekregen steeds beter naar mijn gevoel gaan luisteren. Hierdoor ben ik bewuster gaan leven en weet ik steeds beter wat écht belangrijk voor mij is. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik vrijer door het leven ga.

Gerrit is een enthousiaste man die met veel plezier andere mensen helpt. Het is fijn om te mogen ervaren hoe hij zijn kennis op je overbrengt.

Jaap Jan, engineer

Gerrit heeft ons op pakkende wijze meegenomen in zijn visie op veranderen. Als je hiervoor open staat biedt het waardevolle handvatten op het moment dat je voor lastige dilemma’s staat.

Managementteam Rabobank

 

Velen worstelen met de druk en onrust van het leven. Ik ook. Gerrit laat je dit zelf benoemen en ontdekken. Hij geeft die inzichten die je staat stelt om makkelijker in het leven te staan

Theo, moleculair Bioloog

Binnen 400 meter tot de kern komen. Dat heb ik als zeer bijzonder ervaren. Gerrit neemt je letterlijk mee naar buiten om vanuit binnen aan de slag te gaan. Het resultaat: focus, opgelucht en vol nieuwe energie!

 Ivo, spreker

Gerrit laat je anders naar je eigen werkelijkheid kijken. Zijn inzichten zijn verhelderend en leerzaam. Het zijn eye-openers die je aan het denken zetten en in beweging brengen. Top!

VNO-NCW Noord

Na een aantal wandelingen met Gerrit ben ik nu in staat om beter met mijn collega’s te communiceren en mijn standpunten duidelijk te maken. Ik sta steviger in mijn schoenen. Gerrit voelt haarfijn aan wat je sterke en zwakke punten zijn. Ook heb ik geleerd om bepaalde onderwerpen “los” te laten. Al met al zeer positieve sessies die het plezier in het werk sterk hebben verbeterd!

Martin, arts.

Gerrit geeft vanuit het positieve denken en heldere analyse een beweging naar voren. Een ieder in zijn kracht zetten maar ook de minder krachtige eigenschappen benoemen om te komen tot een betere som in de groep. Prima analytisch en oog voor een veilige omgeving.

Medisch specialisten

Bronbestrijding in plaats van symptoombestrijding, zo logisch als wat. Maar wat is de bron en wat is het symptoom? Dat laat Gerrit je inzien.

Piet, ondernemer.

Gerrit beschikt over het bijzondere talent om mensen op een prettige manier inzicht in zichzelf te verschaffen. Dit proces heeft mij als mens en manager in de lift gezet. 

Remco, manager

Coaching in de buitenlucht, weer of geen weer, je gaat.
Bewust worden dat jij de keuze hebt om die route te nemen die je ‘vrij’ maakt van vaak eigen verwachtingen.
Rust in je hoofd, helderheid
Dank Gerrit. 

Judith, arts

Met een zeer goed gevoel kijken wij terug op ons cultuurveranderingstraject onder bezielende leiding van Gerrit. Zijn expertise heeft ons als organisatie verder gebracht. Bedankt hiervoor, mede namens de medewerkers.

Dennis, bestuursvoorzitter

Gerrit geeft je net die inzichten waardoor de mist op trekt en helderheid ontstaat!

Patricia, mediator

Wandelen met Gerrit in een bosrijke omgeving. In een aantal wandelingen nieuwe inzichten aangereikt gekregen. Inzichten die mijn vastgeroeste patronen, denkwijzen en angsten in een heel ander daglicht hebben gebracht.Ik weet het nu de juiste plek te geven.

Ik voel mij weer vrij.

Germ, manager,

Dit had ik veel eerder moeten doen! Wandelen met Gerrit. Hij gaf mij een glasheldere analyse van mijn worsteling. Zijn inzichten werkten bevrijdend. De energie stroomt weer. Een aanrader als je met jezelf worstelt en andere inzichten nodig hebt.

Ad, manager.

In een aantal wandelingen heeft Gerrit mij geholpen met een frisse blik naar mijn persoonlijke ontwikkeling, groei en carrière te kijken. Hij doorziet snel waar je behoefte en je leerpunten zitten. Met positieve energie stelt Gerrit handvatten beschikbaar.

Koen, senior product manager

Alweer een enige tijd geleden heb ik Gerrit voor het eerst ontmoet op aanraden van een wederzijdse kennis. De kennismaking vond ik heel bijzonder. De toegankelijkheid, de eenvoud en helderheid, sprak mij toen al aan en ik weet nog dat ik toen dacht, met deze man ga ik voor/met mijzelf nog eens aan de slag. Dat moment is recent geweest. Boeiende en inspirerende ontmoetingen. Het heeft mij geholpen weer met beide voeten op de grond te staan en op een andere manier naar wat er op mij afkomt te kijken.

Eva, controller

Een van onze spelers had last van faalangst. Hij legde zichzelf een negatieve druk op. Wat zich uitte in zijn mindere prestaties op het veld. We hebben hem in contact gebracht met Gerrit. In slechts enkele weken heeft hij een metamorfose ondergaan. Hij had zijn zelfvertrouwen weer terug. Hij begon niet alleen veel beter te voetballen, maar ook in het groepsproces begon hij een belangrijke rol te vervullen

Henk, trainer

“Een rondje wandelen” heeft voor mij een nieuwe betekenis gekregen. Wandelen met Gerrit heeft mij een ruimte gegeven om anders naar mijzelf en mijn leven te kunnen kijken. Waardoor ik het planmatig handelen en in kaders denken los kan laten. Wat eruit groeit weet ik nog niet.

Dank je wel Gerrit, op naar de nieuwe vrijheid

Renate, arts

Gerrit heeft mij geholpen om weer dichtbij mijzelf te komen. Ik ben mij nu meer bewust van mijzelf en luister naar mijn gevoel. Ik merk hierdoor dat ik in contact met anderen veel opener ben, waardoor alles meer waarde en diepgang krijgt. Veel dingen vallen nu op z’n plaats.

Ron, ondernemer

Bedankt Gerrit. Enorm fijn om samen met jou te wandelen. Van bewustzijn naar bewust ZIJN. Leren los te laten en te leven in het Nu.

Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen geeft autonomie.

Harry, verpleegkundige.

Gerrit weet adequaat en vlot de essentie van dingen bloot te leggen. Zijn heldere werkwijze en fijne wijze van begeleiden zorgde ervoor dat ik met wijsheid mijn weg kan vervolgen.

David, directeur marketing & verkoop

Gerrit is een inspirerend spreker. Op boeiende wijze weet hij zijn publiek op een andere manier naar zichzelf te laten kijken. Met aansprekende voorbeelden en eenvoudige, doch dieper liggende vragen maakt Gerrit veel los. Het zette de aanwezigen aan tot nadenken.

Bert, (verander) management

Denken voor de ander, en vooral wat een ander over mij dacht leidde mijn denken en handelen. Mijn hoofd zat vol met aannames…ballast!  De inzichten die Gerrit mij heeft gegeven hebben mij een positiever zelfbeeld gegeven en sterker gemaakt. Dit geeft rust en vertrouwen. 

Jacqueline, fotograaf

Gerrit beschikt over een bijzonder talent. Hij weet op geheel eigen wijze, inspirerend en altijd eenvoudig door te dringen tot de kern. Gerrit brengt mensen in beweging.

Henk, manager

De manier waarop en de snelheid waarmee Gerrit een platform van openheid en diepgang bij de deelnemers wist te creëren was voortreffelijk. Dit stelde ons in staat om zaken als vertrouwen, respect en win/win nog meer inhoud te geven in onze samenwerking.

Cees, senior accountmanager

Gerrit heeft mij geholpen om het verleden los te laten. Ik heb af kunnen rekenen met patronen en angsten die in het verleden zijn opgebouwd. Ik voel de positieve energie weer stromen en voel mij vrij.

Greta, wijkverpleegkundige 

Ik wist het niet meer hoe ik verder moest. Al meerdere malen liep ik vast in mijn leven. Gerrit heeft mij laten ervaren hoe ik mijn leven weer in de hand kreeg.Ik heb geleerd om geen slachtoffer meer van vroegere situaties te zijn. Ik heb het verleden los kunnen laten. Daardoor heb ik nu de ruimte om mijn eigen levensverhaal te kunnen beginnen.

Ik ben blij en voel mij vrij!

Claudia.

Het is verrassend te ervaren hoe Gerrit in staat is om in zeer korte tijd mensen te helpen. De effectiviteit is verbluffend en dat is voor mij - als leidinggevende- het voornaamste doel.

Myrna, afdelingshoofd 

Verrassend anders! Een persoonlijke ontdekkingsreis naar de emotionele hoofdstructuur in mijn dagelijkse bestaan. Het biedt mij nu de mogelijkheid belemmerende structuren los te laten. Een cadeautje!

Rob, directeur

Gerrit geeft op een verrassende, maar eenvoudige, wijze richting. Het resultaat is bevrijdend!

Petra, interim

De directe en persoonlijke aanpak van Gerrit helpt om de dialoog met jezelf aan te gaan. Bijzonder dat je met toepassing van enkele vragen zoveel kunt veel veranderen in je eigen manier van denken en doen.

Willemien, arbeids- en organisatieadviseur

Gerrit weet vlot de vooroordelen, aannames en dogma’s die ik in de loop van mijn leven heb ontwikkeld te ontrafelen. Wat overblijft is een nieuwe realiteit. Een realiteit die mij opnieuw met de ‘zachte’ kant van mijzelf in verbinding heeft gebracht. Dat heeft inmiddels mooie ontroerende momenten opgeleverd.

Sandra, bestuursvoorzitter

Je maakt je eigen keuzes in hoe om te gaan met de werkelijkheid. Deze rake boodschap illustreert Gerrit met persoonlijke levenslessen. Zijn openheid, enthousiasme en de directheid waarmee hij het leven benadert, maken dat zijn woorden en lessen lang hun werk doen.

Mireille, programmaleider

Gerrit komt verrassend snel tot de kern. Een kern die ik niet had voorzien. Van hieruit heeft Gerrit mij de inzichten gegeven in mijn gedrag en handelen. Nuchter, vertrouwd en direct. De inzichten en gereedschappen die ik heb gekregen maken dat ik stappen kan blijven maken in mijn ontwikkeling.

Jacco, Manager

Gerrit is een verrassend anders denkende gastspreker. Een inspirerend en boeiend mens die je tot anders nadenken weet te prikkelen. Gerrit maakt je ervan bewust hoe jij je eigen werkelijkheid creëert.

Annet, salesmanager

Gerrit is een open en inspirerend persoon die snel de kern van het probleem helder heeft. Vaste patronen en gedachten die ik had maakte dat ik vastliep. Door de gesprekken met Gerrit ben ik hier nu los van. Voel mij nu vrij om mijn eigen keuzes te maken en zelf richting te geven aan mijn leven.

Anna, verpleegkundige

 Contact

Ik nodig je uit om ook jouw persoonlijke vrijheid te ervaren. Als jij zover bent dat jij jezelf ook een meer stress- en spanningsvrij leven gunt, neem dan contact met me op.

 Contact

Ik nodig je uit om ook jouw persoonlijke vrijheid te ervaren. Als jij zover bent dat jij jezelf ook een meer stress- en spanningsvrij leven gunt, neem dan contact met me op.