Wat klanten zeggen

Woorden informeren, de praktijk inspireert

De wandelingen met Gerrit zijn fantastisch. Het is ontspannen, open maar kan ook confronterend of pijnlijk zijn. Het mag allemaal, want de basis die Gerrit legt is vertrouwen.

Daar komt ook zijn kracht vandaan. Gerrit weet vertrouwen te smeden. Hij is een vakman. Gemaakt voor het coach-zijn. In de eerste kennismaking voelde ik mij al ‘doorgrond’. Gerrit lijkt mensen te lezen. Vaak heeft hij sneller door wat er speelt, dan ikzelf. Dat geeft hij je op een heldere en mooie manier terug, waardoor het echt van betekenis is.

De grootste verandering is dat ik veel meer rust ervaar. Ik voel mij scherper en zekerder. Het voelt fijn dat ik nu de tools heb om met lastigere situaties om te gaan.

Tamara, projectleider.

Met Gerrit tijdens het wandelen gekomen tot een aantal verfrissende inzichten. Tijdens deze interactieve wandelingen heb ik meer van mijzelf ontdekt om leuker En effectiever te functioneren. Heel inspirerend en stimulerend. Keuzes leren maken, 'oude' gewoontes loslaten en daardoor vrijer geworden in denken en doen.

Dank je voor de mooie cadeau.

Ronald, medisch specialist

Gerrit is een sparringspartner die (je) goed aanvoelt. Hij luistert respectvol, spiegelt direct en geeft nieuwe inzichten. Ik heb inmiddels ervaren wat een energie, kracht, vrijheid en ruimte dat geeft.

Ted, director business development

Na een aantal wandelingen met Gerrit ben ik nu in staat om beter met mijn collega’s te communiceren en mijn standpunten duidelijk te maken. Ik sta steviger in mijn schoenen. Gerrit voelt haarfijn aan wat je sterke en zwakke punten zijn. Ook heb ik geleerd om bepaalde onderwerpen “los” te laten. Al met al zeer positieve sessies die het plezier in het werk sterk hebben verbeterd!

Martin, arts.

Bedankt Gerrit. Enorm fijn om samen met jou te wandelen. Van bewustzijn naar bewust ZIJN. Leren los te laten en te leven in het Nu.

Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen geeft autonomie.

Harry, verpleegkundige.

“Een rondje wandelen” heeft voor mij een nieuwe betekenis gekregen. Wandelen met Gerrit heeft mij een ruimte gegeven om anders naar mijzelf en mijn leven te kunnen kijken. Waardoor ik het planmatig handelen en in kaders denken los kan laten. Wat eruit groeit weet ik nog niet.

Dank je wel Gerrit, op naar de nieuwe vrijheid

Renate, arts

Bronbestrijding in plaats van symptoombestrijding, zo logisch als wat. Maar wat is de bron en wat is het symptoom? Dat laat Gerrit je inzien.

Piet, ondernemer.

Wandelen met Gerrit in een bosrijke omgeving. In een aantal wandelingen nieuwe inzichten aangereikt gekregen. Inzichten die mijn vastgeroeste patronen, denkwijzen en angsten in een heel ander daglicht hebben gebracht.Ik weet het nu de juiste plek te geven.

Ik voel mij weer vrij.

Germ, manager,

Dit had ik veel eerder moeten doen! Wandelen met Gerrit. Hij gaf mij een glasheldere analyse van mijn worsteling. Zijn inzichten werkten bevrijdend. De energie stroomt weer. Een aanrader als je met jezelf worstelt en andere inzichten nodig hebt.

Ad, manager.

In een aantal wandelingen heeft Gerrit mij geholpen met een frisse blik naar mijn persoonlijke ontwikkeling, groei en carrière te kijken. Hij doorziet snel waar je behoefte en je leerpunten zitten. Met positieve energie stelt Gerrit handvatten beschikbaar.

Koen, senior product manager

Alweer een enige tijd geleden heb ik Gerrit voor het eerst ontmoet op aanraden van een wederzijdse kennis. De kennismaking vond ik heel bijzonder. De toegankelijkheid, de eenvoud en helderheid, sprak mij toen al aan en ik weet nog dat ik toen dacht, met deze man ga ik voor/met mijzelf nog eens aan de slag. Dat moment is recent geweest. Boeiende en inspirerende ontmoetingen. Het heeft mij geholpen weer met beide voeten op de grond te staan en op een andere manier naar wat er op mij afkomt te kijken.

Eva, controller

Een van onze spelers had last van faalangst. Hij legde zichzelf een negatieve druk op. Wat zich uitte in zijn mindere prestaties op het veld. We hebben hem in contact gebracht met Gerrit. In slechts enkele weken heeft hij een metamorfose ondergaan. Hij had zijn zelfvertrouwen weer terug. Hij begon niet alleen veel beter te voetballen, maar ook in het groepsproces begon hij een belangrijke rol te vervullen

Henk, trainer

De verhelderende en verfrissende gesprekken met Gerrit hebben mij dichter bij mijzelf gebracht. Zijn inzichten hebben mij wakker gemaakt. Rust en vertrouwen in mijzelf, is wat ik nu als mens en leidinggevende ervaar.

Jacquelien, production supervisor. 

 

Gerrit heeft mij geholpen om weer dichtbij mijzelf te komen. Ik ben mij nu meer bewust van mijzelf en luister naar mijn gevoel. Ik merk hierdoor dat ik in contact met anderen veel opener ben, waardoor alles meer waarde en diepgang krijgt. Veel dingen vallen nu op z’n plaats.

 Ron, ondernemer

Wij (UCC Coffee) werken al geruime tijd samen met Gerrit. Bij vraagstukken over leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerken ondersteunt Gerrit onze mensen in hun groeiproces. Zijn no-nonsens aanpak, inlevingsvermogen en onderzoekende houding maken dat Gerrit geregeld bij ons over de vloer komt. 

Han, hoofd HRM

Binnen 400 meter tot de kern komen. Dat heb ik als zeer bijzonder ervaren. Gerrit neemt je letterlijk mee naar buiten om vanuit binnen aan de slag te gaan. Het resultaat: focus, opgelucht en vol nieuwe energie!

 Ivo, spreker

Gerrit heeft ons op pakkende wijze meegenomen in zijn visie op veranderen. Als je hiervoor open staat biedt het waardevolle handvatten op het moment dat je voor lastige dilemma’s staat. 

Managementteam Rabobank

Gerrit laat je anders naar je eigen werkelijkheid kijken. Zijn inzichten zijn verhelderend en leerzaam. Het zijn eye-openers die je aan het denken zetten en in beweging brengen. Top!

VNO-NCW Noord

Gerrit geeft je net die inzichten waardoor de mist op trekt en helderheid ontstaat!

Patricia, mediator

Gerrit geeft vanuit het positieve denken en heldere analyse een beweging naar voren. Een ieder in zijn kracht zetten maar ook de minder krachtige eigenschappen benoemen om te komen tot een betere som in de groep. Prima analytisch en oog voor een veilige omgeving. 

Medisch specialisten

Gerrit is een inspirerend spreker. Op boeiende wijze weet hij zijn publiek op een andere manier naar zichzelf te laten kijken. Met aansprekende voorbeelden en eenvoudige, doch dieper liggende vragen maakt Gerrit veel los. Het zette de aanwezigen aan tot nadenken.

Bert, (verander) management

 

Denken voor de ander, en vooral wat een ander over mij dacht leidde mijn denken en handelen. Mijn hoofd zat vol met aannames…ballast!  De inzichten die Gerrit mij heeft gegeven hebben mij een positiever zelfbeeld gegeven en sterker gemaakt. Dit geeft rust en vertrouwen. 

Jacqueline, fotograaf

Gerrit beschikt over een bijzonder talent. Hij weet op geheel eigen wijze, inspirerend en altijd eenvoudig door te dringen tot de kern. Gerrit brengt mensen in beweging.

Henk, manager

 

De manier waarop en de snelheid waarmee Gerrit een platform van openheid en diepgang bij de deelnemers wist te creëren was voortreffelijk. Dit stelde ons in staat om zaken als vertrouwen, respect en win/win nog meer inhoud te geven in onze samenwerking.

Cees, senior accountmanager

Gerrit heeft mij geholpen om het verleden los te laten. Ik heb af kunnen rekenen met patronen en angsten die in het verleden zijn opgebouwd. Ik voel de positieve energie weer stromen en voel mij vrij.

Greta, wijkverpleegkundige 

De eenvoud en helderheid waarmee Gerrit weet door te dringen tot de kern van een probleem is opmerkelijk. Zijn verfrissende wijze waarop hij tegen zaken aankijkt inspireert je om ingesleten (denk) patronen zodanig te veranderen, dat nieuwe kansen ontstaan. 

Janny, human resource manager

Ik wist het niet meer hoe ik verder moest. Al meerdere malen liep ik vast in mijn leven. Gerrit heeft mij laten ervaren hoe ik mijn leven weer in de hand kreeg.Ik heb geleerd om geen slachtoffer meer van vroegere situaties te zijn. Ik heb het verleden los kunnen laten. Daardoor heb ik nu de ruimte om mijn eigen levensverhaal te kunnen beginnen.

Ik ben blij en voel mij vrij!

Claudia.

Het is verrassend te ervaren hoe Gerrit in staat is om in zeer korte tijd mensen te helpen. De effectiviteit is verbluffend en dat is voor mij - als leidinggevende- het voornaamste doel.

Myrna, afdelingshoofd 

Gerrit weet adequaat en vlot de essentie van dingen bloot te leggen. Zijn heldere werkwijze en fijne wijze van begeleiden zorgde ervoor dat ik met wijsheid mijn weg kan vervolgen.

David, directeur marketing & verkoop

Het sparren met Gerrit is indrukwekkend. Het zo snel tot de kern kunnen komen is voor mij zeer inspirerend.  Zo simpel als hij een oplossing inzichtelijk kan maken... Hij bewijst zichzelf op een onvergetelijke manier!

Clarice, directeur | aandeelhouder

Verrassend anders! Een persoonlijke ontdekkingsreis naar de emotionele hoofdstructuur in mijn dagelijkse bestaan. Het biedt mij nu de mogelijkheid belemmerende structuren los te laten. Een cadeautje!

Rob, directeur

Gerrit geeft op een verrassende, maar eenvoudige, wijze richting. Het resultaat is bevrijdend!

Petra, interim

De directe en persoonlijke aanpak van Gerrit helpt om de dialoog met jezelf aan te gaan. Bijzonder dat je met toepassing van enkele vragen zoveel kunt veel veranderen in je eigen manier van denken en doen.

Willemien, arbeids- en organisatieadviseur

Met een zeer goed gevoel kijken wij terug op ons cultuurveranderingstraject onder bezielende leiding van Gerrit. Zijn expertise heeft ons als organisatie verder gebracht. Bedankt hiervoor, mede namens de medewerkers.

Dennis, bestuursvoorzitter

In deze maatschappij van verwachtingen ben ik zover van de basis af geraakt, dat het kompas wat elk mens diep van binnen heeft voor mij onzichtbaar was geworden. Jouw vasthoudendheid weer te bewegen het kompas vast te pakken en te voelen, maken dat ik weer helder zicht heb.

Chris, vestigingsleider

Gerrit weet vlot de vooroordelen, aannames en dogma’s die ik in de loop van mijn leven heb ontwikkeld te ontrafelen. Wat overblijft is een nieuwe realiteit. Een realiteit die mij opnieuw met de ‘zachte’ kant van mijzelf in verbinding heeft gebracht. Dat heeft inmiddels mooie ontroerende momenten opgeleverd.

Sandra, bestuursvoorzitter

Je maakt je eigen keuzes in hoe om te gaan met de werkelijkheid. Deze rake boodschap illustreert Gerrit met persoonlijke levenslessen. Zijn openheid, enthousiasme en de directheid waarmee hij het leven benadert, maken dat zijn woorden en lessen lang hun werk doen.

Mireille, programmaleider

Gerrit komt verrassend snel tot de kern. Een kern die ik niet had voorzien. Van hieruit heeft Gerrit mij de inzichten gegeven in mijn gedrag en handelen. Nuchter, vertrouwd en direct. De inzichten en gereedschappen die ik heb gekregen maken dat ik stappen kan blijven maken in mijn ontwikkeling.

Jacco, Manager

 

Gerrit is een verrassend anders denkende gastspreker. Een inspirerend en boeiend mens die je tot anders nadenken weet te prikkelen. Gerrit maakt je ervan bewust hoe jij je eigen werkelijkheid creëert.

Annet, salesmanager

Gerrit beschikt over het bijzondere talent om mensen op een prettige manier inzicht in zichzelf te verschaffen. Dit proces heeft mij als mens en manager in de lift gezet. 

Remco, manager

 

Gerrit is een open en inspirerend persoon die snel de kern van het probleem helder heeft. Vaste patronen en gedachten die ik had maakte dat ik vastliep. Door de gesprekken met Gerrit ben ik hier nu los van. Voel mij nu vrij om mijn eigen keuzes te maken en zelf richting te geven aan mijn leven.

Anna, verpleegkundige

 

Rust en weer dicht bij mijzelf.

Erwin, accountmanager

Een vraag, idee of zin om kennis te maken?

Leuk! Bel, app of mail gerust. 🙂