Team

Doelen niet bereiken. Niet goed op koers liggen. Geen gezamenlijke focus. Gebrek aan samenhang. Onvoldoende commitment. Irritaties in het team. 

Herkenbaar?

Hoe zou het zijn als er weer rust en samenhang is? Als iedereen met plezier en betrokken samenwerkt om doelstellingen te realiseren?

Ik werk als katalysator van positieve energie en schep ruimte voor nieuwe ideeën. Een teamvraag draait altijd om het individu. De vraag is namelijk of alle individuen de keuze willen maken om zich met elkaar te willen verbinden en zo samen doelstellingen te bereiken. De som van al die individuele keuzes bepaalt het succes van de groep. Samen scheppen we de ruimte voor duurzame samenwerking.

Hoe ik werk met teams

Een succesvol team werkt samen. Dat is mijn startpunt. Ik wil doordringen tot de kern. Waar liggen de onderliggende vraagstukken? Wat zijn de gevolgen? Welke onderliggende kwesties liggen hieraan ten grondslag? Wat willen we met elkaar bereiken? En hoe gaan we dat doen? 

Vanuit deze benadering ga ik aan het werk met het team, om patronen te doorbreken. Gezamenlijk koers te bepalen, op koers te blijven en doelstellingen te realiseren. En weer effectief en succesvol te worden vanuit oprechte betrokkenheid en bevlogenheid. 

Mijn rol kan kortstondig zijn om de verandering aan te jagen, of in een traject van meerdere maanden om zo het team te ondersteunen om de bereikte resultaten in een toekomstvaste manier van werken te borgen.

Anderen over mij

"Daar waar ik als medisch specialist heb geleerd mijn eigen boontjes te doppen stond ik enigszins sceptisch tegenover coaching. Ik ben aangenaam verrast. Gerrit heeft een scherpe blik en komt tot de essentie. Daar waar onderlinge samenwerking vast liep op oude gewoontes is hij in staat geweest op respectvolle wijze weer ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën. Voor ons als vakgroep en voor mij als professional heeft hij zaken weer in perspectief geplaatst. Een belangrijke voorwaarde voor duurzame samenwerking, realiseer ik mij nu. Heldere begeleiding die ik als zorgprofessional als buitengewoon nuttig heb ervaren. Ook als mens prettig in de omgang. Erg tevreden."

Vincent, vakgroepvoorzitter medisch specialisten

"Gerrit laat je anders naar je eigen werkelijkheid kijken. Zijn inzichten zijn verhelderend en leerzaam. Het zijn eye-openers die je aan het denken zetten en in beweging brengen. Top!"

Ted, director business development

"Met een zeer goed gevoel kijken wij terug op ons cultuurveranderingstraject onder bezielende leiding van Gerrit. Zijn expertise heeft ons als organisatie verder gebracht. Bedankt hiervoor, mede namens de medewerkers."

Dennis, bestuursvoorzitter

Contact

Wil je meer weten?

Jij kiest.

Contact

Wil je meer weten?

Jij kiest.